Livet

Positiv.

Allt är positivt, jag försöker intala mig det iaf.

Mår väldigt bra med tanke att för bara 2 nätter sedan var jag hela 8 timmar på akuten. Jag är svullen, det samlas vätska (fast enligt läkaren är det inte så farligt) men jag är rörlig. Cyklade faktisk 2 ganska långa rundor idag. Härligt när man kan röra på sig :-) På måndag är det återbesök hos kirurgen men först är det morgondagen då tejpen ska bytas. Är rädd, väldig rädd men det ska nog gå bra. Alla säger att de tappat känslan i magen..det har inte jag? Konstigt… visst känns det konstigt i magen såsom när benet somnar och man drar ett finger på den, men annars så känner jag allt.

Tittade på ett äldre avsnitt av Plastikkirurgerna där en kirurg sa att slutresultatet av bukplastiken syns först efter 1 år, för innan dess kan svullnaden gå bort och komma tillbaka lite som den vill. Liksom WTF!? 1 år!? Trodde det var bara 6 månader…

Återkommer med en rapport imorgon om hur det gick med tejpen ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.