Hälsa, Mammaliv

Uppdatering från soffan.

Så nu har jag varit hemma från jobbet i snart 2 veckors tid och börjar bli smått galen. Jag hatar att inte kunna göra någonting! Först, i december, var jag halvtidssjukskriven på grund av hemskt illamående och trötthet. Nu är jag heltidssjukskriven på grund av ryggen. Det är inte lätt att vara jag kan jag lova…. men hellre min ryggsmärta än någon annan hemsk sjukdom.

Men annars så växer jag på bredden och mår tyvärr inte så bra som jag mådde med Prinsessan. Jag kan verkligen inte njuta av denna graviditet och det i sig är jäkligt påfrestande. I mina planer ingick såklart bloggande och instagrammande vecka för vecka och allt skulle vara rosa och sött. Nu är det istället grått och jobbigt. Men jag försöker tänka positivt, det gör jag verkligen, och vissa dagar lyckas jag le mer än att vara ledsen. Trots den förbannade ryggsmärtan och illamåendet.

Hur har ni haft det när ni varit gravida? Har ni också upplevt 2 (eller fler) helt olika graviditeter? Och den förbannade tröttheten, hur klarade ni av den? Personligen hade jag en period då jag på allvar funderade på att gå i ide och vakna först till förlossningen… illamåendet ska jag inte ens fråga om, för jag har testat ALLT och inget har hjälpt.

På måndag planerar jag att återgå till jobbet, förhoppningsvis klarar jag av det och kan börja leva normalt liv igen. Eller så normalt det nu går när man börjar röra sig som en elefant i rummet och måste stanna efter 5 minuters promenad då svimningskänslan kommer påträngande.

Jag, min Prinsessa och Totte.
Tillsammans i soffan.

Hoppas allt är bra med er och att ni fortsätter kika in här! Jag har så många blogginlägg skrivna i huvudet som bara (ha! Bara?!) måste ner på tangentbordet också… men en dag kommer jag må bättre och det hoppas jag kunna få ner alla mina tankar och tips och idéer ut till er alla =) Kram på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.