Tankar

It’s Monday… again.

Dagarna springer iväg och livet händer. Det är underbart samtidigt som det är påfrestande att inte hinna med allt jag vill. Men i går fick jag äntligen till en kort, men välbehövlig stund för mig själv. Då passade jag på att sätta på en ansiktsmask och läsa lite bloggar på plattan. Det har jag inte gjort på evigheter!

Och i dag jobbade jag medan Maken vabbade för Prinsessan är sjuk sedan i torsdags kväll. Jag somnade i går med endast positiva tankar i huvudet och vaknade i dag glad. Trots kylan och mörkret bakom fönstret. Och smärtan. Rätt inställning gör ju som sagt mycket och mitt mål är att ha den rätta inställningen för det mesta.

Hur tänker ni kring det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.