Fyrfota vänner

A lovely meeting, my Princess and the Cat.

A lovely meeting, may be a start for a lifelong friendship.

My Princess and the Cat.

Den här tjejen är en sann djurvän ända in i märgen. Om hon kunde hade hon nog adopterat alla djur som finns, och även kryp och annat äckligt. Den här katten strosar omkring i vårt område och varje gång vi träffar den tar det en evighet innan vi stänger dörren bakom oss. För min älskade Prinsessa är bara tvungen att gosa och leka med denna kisse. Och vad som är ännu mer intressant är att katten är helt och hållet galen. På ett positivt sätt dock, för den följer min Dotter överallt och hade Totte inte stått i dörren varje gång vi öppnar den hade nog katten följt med in.

I fredags var det ännu en gång dags för att möta katten som vi kallar the Cat. Ännu en gång blev det a lovely meeting mellan min fina tjej och denna fyrfoting. Denna gång lekte de ännu längre än vanligt och jag kunde äntligen ta ett foto av dem två.

Jag skriver om det eftersom hösten är här för att stanna och jag vill påminna er om alla hemlösa katter där ute. Katten på fotot har ett hem i vårt område så den behöver inget nytt hem, men ute i vårt avlånga land finns det hur många katter som helst som behöver ett kärleksfullt hem. Om ni inte har möjlighet att ta hand om en hemlös och kanske lite vild liten så finns det också många kissar på olika katthem. De alla behöver ett varmt hem som bjuder på kärlek och mat. Kom ihåg att ett möte på ett katthem kan bli början på en livslång vänskap.

A lovely meeting, may be a start for a lifelong friendship.

Vi kommer förmodligen att adoptera en kisse efter nästa sommar, men till dess stötar vi hemlösa katter på andra sätt. Har ni plats och möjlighet tveka verkligen inte att adoptera en kisse och om ni inte kan det, kan ni alltid bli månadsgivare för något katthem eller organisation.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.