Mammaliv

Att underhålla sitt barn under VABbandet.

Höstligt pyssel under VAB.

Då blev det som jag misstänkte, först blev jag smittad med något virus och var halvdan under ett par dagar. Sedan smittade jag min lilla älskling så att hon nu håller på att hosta sönder sina revben. Min fina Minimänniska som trots hemska hostan är så pass pigg att hon kräver uppmärksamhet på toppnivå. Därför var jag i dag tvungen att tänka till då jag själv är fortfarande lite krasslig och inte helt på topp så idéerna inte sprutar ur mig som vanligt. Vad kan man hitta på med en 2-åring som inte kan vara ute på lekplatsen och leka? Jo, man kan pyssla hemma och samtidigt fixa lite inredningsdetaljer.

Jag har länge haft tankar på att fixa en liten välkomstdetalj utanför vår dörr, men aldrig kommit till skott. I dag blev det dock dags, så tillsammans med Dottern pimpade vi en lykta med en liten igelkottsfamilj och såklart en flugsvamp.

De små söta igelkottarna hittade jag på Lidl förra vecka, svampen likaså. Lyktan tror jag vi köpte på Ikea för några år sedan.
Höstligt pyssel.
Höstligt pyssel.

Visst blev det fint? Blomman köpte vi i någon affär i förrgår och glömde bort den bilen, men den överlevde! 😉 Jag funderar på att köpa en hel del ljung och plantera i lite krukor utanför dörren och på altanen, men det får vänta till både jag och Minimänniskan mår bättre. Lovar er att bilder kommer!

Ett annat pyssel man kan ägna sig åt med sitt barn när man inte är helt på topp är leklera, men kom ihåg att det kan bli riktigt kladdigt… och plötsligt hittar vi leklera lite överallt i hemmet. I morgon tänkte jag att vi ska ägna oss åt lite målande och ritande för min idébank är verkligen tom just nu. Har ni kanske några tips på vad vi kan hitta på i sjukstugan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.