Hälsa, Mammaliv

Helvetesveckan 2017. Dag 7.

Att sätta livet i perspektiv. Det är hur helvetesveckan avslutas. I dag gick jag tillbaka en vecka eller rättare skrivet lite längre bak i tiden. Tillbaka till de första tankarna om att sätta livet i ett större perspektiv. Det är spännande hur jag tänkte för någon vecka sedan och hur jag tänker i dag. Jag kan inte påstå att mina tankar har förändrats jättemycket. I grund och botten är de lika nu som då. Men den stora skillnaden är att jag nu tror mer på mig själv.

Av vad jag förstått av boken tar det tid att se allt gott som veckan har fört med sig, men de små grejerna ser jag redan nu. Bland annat att faktiskt se ännu mer positivt på tillvaron än innan. Och att inte bli irriterad för skitsaker utan se på dem med rosafärgade glasögon. För vad betyder skitsaker om ett par år? Absolut ingenting!

Mor och Dotter.
Jag tillsammans med Dottern. Det är livet.

Hade ni frågat mig för 10 år sedan vad som var viktigt för mig hade jag svarat rikedom. Hade ni frågar mig för 5 år sedan vad som var viktigt för mig hade jag svarat en fungerande kropp och bra hälsa. Frågar ni mig i dag vad som är viktigt för mig svarar jag att få vara med min familj, att vi alla är friska och att vi får leva lyckliga.

Alla åldrar har sina för- och nackdelar och jag är nu nöjd med vilken ålder jag är i. Jag är också nöjd med mitt liv i stort och det jag inte är nöjd med kommer jag förändra så snart det bara går. För vi har bara ett liv och det gäller att leva det fullkomligt och inte ångra någonting!

Helvetesveckan 2017 är över för mig, men jag kommer dra nytta av den under väldigt lång tid. När jag känner att jag fallit tillbaka i gamla vanor kommer jag köra den igen, minst 1 gång om året.

Vill ni få lite perspektiv på tillvaron och bli era bästa jag rekommenderar jag er verkligen att läsa boken och sedan köra en egen helvetesvecka!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.