Livet, Tankar

Kvällen då hjärtat hoppade över ett par slag.

Hjärtat hoppade över ett par slag.

Det hände för exakt en vecka sedan. Jag och Prinsessan var hemma och skulle ha fredagsmys medan Maken skulle iväg och bowla. Han skulle umgås med ett par vänner och min far, varför han hämtades av mina föräldrar och så åkte de iväg. Efter kanske en halvtimme ringde mobilen och jag såg att det var Maken som ringde. Eftersom jag känner honom så väl så svarade jag med frasen ”vad glömde du nu?” men jag fick inget svar. Efter att ha sagt ”hallå” ett antal gånger svarade han till slut med ”vi har krockat”. Sen blev det knäpptyst. När han väl öppnade munnen igen fick jag veta att de krockade knappt 1 km från vårt hem, så jag klädde på mig och Dottern och sprang dit. Jag sprang med barnvagnen så fort att benen värkte. Det jag såg när jag kom fram var chockerande.

Bilen efter trafikolyckan.
Bilen efter trafikolyckan.

Massa blåljus, två ambulanser, en polisbil och en brandbil.

Hur mycket folk som helst och så min familj. Jag såg bara Maken och pappan, ingenstans syntes mamma som också befann sig i bilen. När jag släpptes förbi av räddningstjänsten fick jag syn på mamma som satt kvar i bilen och grät. Bilen var totalkvaddad och bilen de krockade med hade en skada på höger sida. Maken gick i cirklar och klagade över axel- och nacksmärta. Pappa var efter omständigheterna bra, hade bara ont i ena handen.

Ambulanspersonalen stabiliserade min mamma och la henne på en brits för att sedan flytta över henne till ambulansen. Hon kunde inte röra sig själv och det var hemskt att se henne. Efter en stund kom tredje ambulansen som tog hand om min man. Sen kom assistanskåren och bärgade föräldrarnas bil. Och mitt i allt detta fanns det en kvinna som hade en reflexväst på sig och som jag senare fick veta var en ängel i kaoset.

Fortsättning på detta inlägg kommer i morgon, för det blev för långt för att rymmas i ett när jag väl satte mig ner och skrev.

Tänk på att hålla hastigheten och var uppmärksamma i trafiken bloggissar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Kvällen då hjärtat hoppade över ett par slag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.