Livet, Tankar

Nästa år blir mitt år!

Sådär säger jag varje år och vet ni vad? Det stämmer! För varje år är mitt år för det är bara jag som kan påverka hur mitt liv blir. Nu menar jag inte saker som olyckor och att pengarna inte alltid räcker till utan hur man ser på saker och ting och vad man vill göra med det. Jag försöker vara positiv även om det stundvis är väldigt svårt. När jag har ont och allt skiter sig, ja då är det inte lätt att vara sådär klatchigt positiv hela tiden, men jag försöker att se det positiva i det mesta.

I slutändan är det bara vi som kan påverka vårt humör och hur vi vill må, och då jag vill må bra vill jag se det positiva.


Snart är december slut och det är så himla svårt att förstå att hela året nästan har passerat. Tänk att min älskade Dotter har lärt sig en massa detta år och växt så det knakat! Min käre Man har tagit steget och sagt upp sig från jobbet och ska nog helt byta bana inom arbetslivet. Själv har jag fått tillsvidare anställning, tagit högskoleexamen som vårdadministratör och hunnit med både det ena och det andra. Det jag inte har hunnit med är en egokryssning till Polen och att få en ny Louis Vuitton väska, men vad gör det om 10 år? Absolut ingenting för jag har gjort sådant som många bara drömmer om.

Vi, alltså vår lilla familj, har rest till Polen, varit i Göteborg och vi har pimpat vårt hem och möblerat om måååååånga gånger. Sen har vi köpt en ny bil som jag förhoppningsvis kan köra själv alldeles snart. Livet leker med andra ord. Och för nästa år har jag planerat ännu mer. Det första stora som väntar är älskade Lenas bröllop i maj… ni anar inte hur mycket jag längtar!! Sen har vi planerat lite löst för en tripp genom Europa till sommaren, inget spikat pga. olika omständigheter men planen finns och det skulle bli riktigt kul om vi kunde genomföra den.

Så tro mig när jag säger att nästa år verkligen blir mitt år med allt vad detta innebär!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.