Hälsa

TENS är grejen!

Igår var jag hos sjukgymnasten för konsultation. Hon var väldigt trevlig och förstod mig precis, dessutom tyckte hon som jag att hård träning är det som gäller och inte daltande. Jag frågade om akupunktur som ett led i rehabiliteringen och hon erbjöd mig att låna hem TENS. Enligt henne ger det samma resultat som akupunktur, men är bättre på det sättet att man kan använda det när som helst. 

Så igår kväll låg jag i soffan och använde min lilla personliga massör ;-)


Det kändes bra att använda denna och jag har stora förhoppningar. Enligt sjukgymnasten ska den göra mig upplyft och energirik, men jag somnade tungt medan jag hade den på mig. Intressant eller hur? ;-)

Idag ska jag försöka använda den på jobbet, men det är tyvärr inte så lätt att sätta plattorna på plats själv. Vi får se hur det går helt enkelt. Lyckas jag så hoppas jag att  den hjälper medan jag arbetar för stundvis är det riktigt jobbigt på jobbet. All hjälp tas tacksam emot om vi säger så…

Har ni använd TENS någon gång?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.