Hälsa

Hello iron! 


Idag fick jag järndropp då tabletterna inte hjälpte mot min järnbrist. Det kommer förhoppningsvis göra underverk för mitt mående och då framför allt tröttheten. Jag har gått med den här anemin, eller järnbristen, så länge att det känns som att trötthet är mitt andra namn. Nu hoppas jag att det vänder och att jag blir pigg lagom till advent :-) 

Eftersom jag vill vara en bra förebild för min dotter och förhoppningsvis något fler barn i framtiden har jag verkligen börjat ta hand om mig. Jag tränar, äter rätt och har kontaktat sjukvården för att få hjälp med det jag inte kan åtgärda själv. Att leva ett friskt liv är för mig oerhört viktigt och jag hoppas att min entusiasm kommer smitta av sig på andra, både live och i det virtuella. 

Vad är viktigt för er att era barn lär sig? För mig är det massor, men främst att ta hand om sig själv så man orkar hjälpa andra. 

Hoppas att ni har en fin torsdag! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Hello iron! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.