Resor

Tapas när den är som bäst, Pinchos!

Jag älskar tapas! Igår käkade jag och några kollegor på Pinchos i Umeå och maten var gudomlig. Jag tog vitlöksstekta champinjoner, burrito med kycklingfärs, ostbollar och fish&chips :) Proppmätt gick jag därifrån och jag längtar till de äntligen ska öppna i Kalmar. Har ni käkat på Pinchos någon gång? 

Om inte kan jag avslöja att det är en app-restaurang, man beställer alltså mat och dryck via appen. Sen får man ett meddelande när maten och drycken är klara så hämtar man dessa själv. Och betalningen sket också i appen, men man kan betala normalt med kort om man vill :)

Härligt med sådana ställen där det är mysigt och samtidigt högt i tak och avslappnat. Vilken är eran favvo-restaurang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.