Hälsa, Livet

För 7 år sedan förändrades mitt liv. 

25 september 2009. Den dagen genomgick jag en GBP operation som förändrade mitt liv. Sedan den dagen har jag drabbats av många komplikationer, bland annat tarmvred gånger 2. Men jag ångrar mig inte. På 7 år har jag förändrats väldigt mycket och mitt liv har blivit betydligt lättare, i alla fall ur vikt-vinkeln ;-) 


På foto till vänster vägde jag 115 kg. Som mest vägde jag 127 kg men har inga foton från den tiden. Fotot här är från dagen innan operation då jag redan lyckats gå ner 12 kg med hjälp av tomatsoppa (mer om det en annan gång ;-) ). 

På foto till höger väger jag 66 kg. Det väger jag idag. Som minst vägde jag 56 kg, det var för 5 år sedan men då såg jag sjuk ut. 

Jag har en lång och krokig väg bakom mig men jag ångrar ingenting. Det var helt klart rätt val att lägga mig under kniven. Nu 7 år som GBP opererad känner jag mig ”normal” och glad. Nu är det bara ryggen som ska fixas till :-) men varje sak tar sin tid. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”För 7 år sedan förändrades mitt liv. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.