Pengar

Aloe vera time.

Idag står jag på Pukevallen i Nybro och säljer Forevers produkter. Föreningen anordnar en liten hälsomässa och jag har fått förfrågan om att sälja produkterna. Tyvärr för mig men kul för andra är att de flesta besökare köper redan produkterna av någon annan. Men att se gemenskapen här och alla barn som springer runt och leker är mysigt. Vädret är underbart och det enda som saknas är min familj, men jag tvingar dem inte att stå med mig. Det är inte kul för ett 1-årigt barn att stå still i sommarvärmen ;-) men vid 14 packar jag ihop och drar hem till mina älsklingar. 


Hoppas ni har en skön söndag och njuter av livet. Om ni möjligtvis är intresserade av Aloe Vera produkterna tveka inte att kontakta mig via mejl eller här i kommentatorsfältet! Det är bra produkter och ni har alltid 90-dagars garanti ifall ni inte blir nöjda. 

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.