Pyssel

Om planeringens magiska krafter, alltså bullet journaling.

Jag är fast! Bullet journaling har fascinerat mig ett bra tag och idag började jag lite smått att föra min första Bullet Journal. BuJo som det också kallas har inga rätt eller fel och alla kan anpassa den planeringen till precis vad man vill. Vissa kör den minimalistiska stilen medan andra går all in med handmålade sidor och exakt precision vid skrivning. Själv tar jag det lite piano då jag är en nybörjare och eftersom jag förra veckan beställde en alldeles ny almanacka från personliga almanackan (vilken kom faktiskt idag) =).

På bilden ovan kan ni se hur omslaget till min första BuJo ser ut. Det är en tunn skrivbok som jag köpte för länge, länge sedan men som enbart legat i skåpet och väntat på ett bra tillfälle att användas. Idag kom ett sådant och nu har jag fyllt några sidor med bland annat lifestyle tracker och mål för mitt bloggande. Jag kommer inte använda BuJo som de allra flesta till kalender-liknande skrivbok utan min BuJo kommer användas till planering för bloggen, livsstils förändringar och lite annat smått och gott.

Har ni stött på fenomenet? Vad tycker ni om det? Jag har läst att vissa liknar det vi scrapbooking och det kan jag hålla med om. När man väl börjat är det svårt att sluta, även för sådana som mig som verkligen inte är artistiskt lagda!

Eftersom jag älskar att planera och går alltid all in när jag påbörjar någonting är det även så med bullet journaling. Därför valde jag att på skoj (eller kanske mer för att peppa mig själv) delta i en utmaning som handlar om planeringen i allmänhet och den personliga touchen på BuJo i synnerhet.

#PlanWithMeChallenge
#PlanWithMeChallenge

Jag hoppas att ni är fler som har upptäckt bullet journaling som delar med er av era tips. Detta känner jag blir ett toppen komplement till min personliga kalender.

Ha nu en fin-fin kväll så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.