Hälsa, Livet

Lauras hälsoutmaning och LV väska.

Helgen lider mot sitt slut och jag är så nöjd med hur den varit att det är svårt att förklara. Även om min rygg har gjort fruktansvärt ont så måste jag medge att helgen har överträffat mina förväntningar. Jag förväntade mig en helg liggandes i sängen eller soffan med tårar rinnande nedanför mina kinder. Det blev helt annorlunda. Jag bet ihop för min familjs skull, tog starka smärtstillande som jag i vanliga fall försöker undvika och hade kul.

Vi missade dock Kalmar marknad för det orkade jag inte med, men vi var ute på promenader, vi grillade hos mina föräldrar och vi var på stan och fikade. Det är det jag mäktade med och det gick verkligen bra. Jag är en sann djurvän och jag är mot djurförsök, men samtidigt har jag dubbelmoral för jag är tacksam att smärtstillande läkemedel uppfanns så sådana som jag kan göra i alla fall en del av det vi vill.

Vår lilla varannan söndag tradition är frukost på stan.
Söndags frukost.

Varannan söndag har vi en tradition att äta frukost ute och idag föll det på Espresso House där jag valde chiapudding och grönt te.

Igår påbörjade jag en hälsoutmaning som jag själv utformat. Det går ut på att skippa alla godsaker såsom godis, chips, kakor och bakelser. Den enda gången jag kommer tillåta mig att äta något sött är på Vanessas födelsedag och på vår bröllopsdag. Annars ska jag undvika olika frestelser och när jag lyckats ska jag belöna mig med en ny Louis Vuitton väska! Själva utmaningen kommer pågå mellan igår (30 juli) och julafton, med andra ord 148 dagar. Om någon av er vill haka på den mer hälsosamma vägen så får ni gärna kommentera och/eller haka på Instagram med hashtaggen #Laurashälsoutmaning.

Nu när klockan närmar sig 21 ska jag umgås med min Man, dricka lite grönt te och varva ner för imorgon är det en ny arbetsdag. Ha en lugn natt bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.