Livet, Pengar, Tankar

5 sätt att komma igång med vad som helst!

Känner ni er igen när jag skriver om att ha stora planer och energi som kokar över på morgonen, men när dagen kommit igång så är energin som bortblåst? Plötsligt är det kväll och när mörkret fallit så kommer den där energin tillbaka och ni känner att ”imorgon gör jag det där!”? Om ja så välkommen till prokrastinerings klubben ;-)


1) Bestäm realistiska mål! Vill du börja träna och är helt otränad bestäm dig för 30 minuters promenad dagligen. Det är viktigast att göra något än att stanna kvar i soffan. Vill du få ordning i hemmet? Sätt upp som mål att rensa/städa i ett skåp/en garderob om dagen! Allt som du gör extra är bara plus :-)

2) Sätt igång IDAG och inte imorgon eller övermorgon. Även om klockan är mycket så hinner du göra något, ska du träna/motionera kan du göra 10×3 knäböj, bara för att känna att du kommit igång. Ska du städa? Städa ett litet skåp eller en låda!

3) Skyll inte på tidsbrist! Ingen av oss är så jäkla upptagen att vi inte hinner med de där 30 minuter om dagen med det vi vill börja med.

4) Ha kul på vägen och sätt upp delmål! Fira varje framgång! Exempelvis 1 vecka med 30 minuters motion om dagen eller att du varje dag städat någonting :)

5) Det viktigaste: för att få nya resultat måste du göra något nytt/på annat sätt. Det dummaste du kan tro är att du får andra resultat om du fortsätter på samma sätt som innan.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.