Livet, Tankar

Absolut fåfäng.

Dagen då en erkänner för sig själv att en är faktiskt fåfäng är dagen då en blir sann mot sig själv.
Sådär kan jag sammanfatta min dag idag. Varför? Jo för jag fick två kjolar av min mamma, sådana där träningskjolar som kvinnor har när de spelar tennis och ja, den spegelbilden var inte vacker. Inget fel i stort, jag tycker själv att jag är fin och vacker men de där låren i spegeln såg fördjävliga ut!
Så idag erkände jag för mig själv att jag trots allt faktiskt är fåfäng. En aning. Och med den vetskapen ska jag lägga mig nu och drömma om fastare lår ;-) godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.