Foto, Livet, Studier

Trött och omotiverad.

Det är jag just nu. Igår sov jag mitt på dagen för tröttheten tog nästan kol på mig… Idag såg jag nog ut som ett spöke imorse då till och med barnmorskan frågade om jag var trött. För jag såg väldig trött ut. Jaha, tack för den liksom ;-) Tack och lov tar jag inte åt mig för jag är inte ytlig. Men trött och jäkla omotiverad. Så igår blev det inget bloggande och idag, som vanligt i sista minuten, gjorde jag skoluppgiften. Jag fick göra om inspelningen då jag missade att förklara varför jag valde mina engelska fraser. Bläh! Jag gillar verkligen inte den kursen…eller kursen är väl helt OK men uppgifterna är inte så roliga. Inte för mig då jag ogillar engelska språket.

  
Men för min framtid och framförallt för att kunna få fast anställning som vårdadministratör (medicinsk sekreterare) kämpar jag på. Och för henne såklart, den vackraste varelsen jag sett (foto ovan). Min älskade Vanessa som i veckan blev folkbokförd som Vanessa Ela. Andranamnet efter hennes farmor som gick bort alldeles för tidigt. På fotot ser ni kläder som hennes far valde idag, men rosetten var min påhitt ;-) 

Nu ska jag ut med Totte på promenad och sen göra mig iordning för fika på jobbet. Ha det fint bloggissar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.