Fyrfota vänner, Livet

Om dagen då Totte visade sin sura sida.

Min dag har gått i rasande fart, den började klockan 05:20 och snart känner jag att jag slocknar… innan klockan hinner bli 21! Imorse väckte jag finaste Totte som var inte så glad i att behöva gå upp så tidigt. På promenaden var han slö som en snigel och jag började bli orolig att det är hans sjukdom som djävlas… strax innan 7 gick jag mot bussen och lämnade honom åter liggandes i sängen.

På jobbet var det massor och jag lärde mig nya ord och fraser som hör till sjukvården. Jag skrev också flera journaler medan jag lyssnade på diktat och jag säger att den som någonsin säger i närheten av mig att medicinska sekreterare / vårdadministratörer har glidjobb kommer få sig en smocka… (det är nog mina gravidhormoner som talar men ni förstår tanken ;-) )

Under tiden fick jag några SMS från pappa om att Totte är en surpuppa. När jag kom hem fick jag höra att han reagerade inte på någon förrän klockan var efter 11! Han var antagligen så sur på mig att jag lämnade honom hemma med enbart sovande folk som inte höll honom sällskap att han avreagerade sig på föräldrarna och lillebror. Haha det är mitt temperament, det =) 

 
Från stunden jag kom hem har han inte lämnat mig en sekund förutom promenaden i skogen med päronen då jag var tvungen att vila pga onda sammandragningar. Till och med i badrummet var han tvungen att vakta mig men han slocknade till slut ;-)

Nu ska jag lägga mig för att vila och antagligen somnar jag fort… så ha en fin kväll bloggissar! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.