Foto, Fyrfota vänner, Livet, Resor

Om att åka tåg med hund.

Igår var det en dag med stress. Först flytten osv och sen tågresan med Totte. Stackaren utsattes först för en bussresa mellan Partille och Göteborg.

  
Efter den resan på knappt 20 minuter fick vi vänta på tåget på stationen i några minuter. Väl på tåget satte vi oss på vår plats som fanns i vagnen ”djur tillåtna”, so far so god MEN tåget var fullproppad med folk! Dessutom fanns det ingen luftkonditionering och fönstret krånglade :-( När vi närmade oss Borås ville jag ge upp och hoppa av… men då kom snälle tågvärden och upplyste mig om djurkupén skulle nu bli ledig. Wohoo! 

  
I kupén funkade luftkonditioneringen och vi fixade resten av resan galant :) Totte flåsade lite men det var stress pga resan och inte värmeproblem så vi fortsatte ända fram till Nybro.

  
Där hoppade vi av tåget och blev hämtade av mina föräldrar. Så min stackars kille fick åka bil i 2 mil…

  
Men sen! Sen var hela resan över och nu bor vi i Kalmar! Denna vecka ska vi bo hos mina föräldrar och fr.o.m. lördag kväll kommer vi bor i vår egna radhuslägenhet :) Då kommer också M ner med katterna så att hela familjen blir samlad. 

Ja, hur som så vill jag tipsa er om att verkligen försäkra er om en plats i djurkupén när ni ska åka tåg med hund eller katt. Finns inte den biljetten att välja vid bokningen betyder det att ni får sitta i vanlig vagn med massa andra människor… Ha också med ET vattenflaskor och handdukar så ni kan kyla ner hunden :) Totte låg bland handdukarna och mådde prima. 

Nu ska jag på promenad och sen sova, för imorgon är en viktig dag ;-) Kram

   

  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.