Foto, Livet, Resor

På väg till Stockholm!

Strax innan vi steg på tåget till Stockholm :-) 

Klänning: HM, kofta: Lindex, skor: Nike, väska: Louis Vuitton.

 
Eftersom vi åker första klass fick vi lyxig frukost som ni kan beskåda på fotot. För mig som är GBP opererad räcker den till två portioner! Jag är inte religiös men jag gillade kortet man fick med frukosten med citatet:

Ät lite frukost, sen kan du förändra världen. 

 
Maken är galet glad över att få följa med till huvudstaden ;-) Vi är framme om lite mer än en timme och ska tillbringa några timmar på att strosa runt, äta glass och mysa i massor. Nu önskar vi er en fantastisk lördag och själva återgår vi till djupa samtal om det nya livet i Småland… Kram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.