Foto, Livet, Studier

Om sommarens planering.

God morgon bloggissar! Hoppas ni har sovit gott och att veckan har börjat bra. Själv gick jag upp vid 06:30 och höll maken sällskap vid frukosten. Jag är ju ledig nu (eller ja, ledig är jag egentligen inte med tanke på studierna men jag jobbar inte idag iaf) men tänker ändå gå upp tidigt varje dag för att få ut det mesta av dagarna som kommer. Som ni säkert läst har jag blivit blåst på heltidsjobbet och kommer nu bara arbeta en dag i veckan resten av sommaren därför satte jag mig i helgen och planerade lite vad min sommar kommer gå ut på :-)

  
Med pennorna i högsta hugg och den nya, fina kalendern framför mig har jag planerat in vissa dagar för avkoppling, några dagar för lite kortare resor och så pluggdagar på det. Jag tror att det blir riktigt bra.

Imorse fick jag också tag på chefen i Kalmar och det har visat sig att hela processen är inte klart än så först om någon vecka kommer jag veta om jag får någon tjänst där eller inte.

Nu ska jag käka lite mat och sen packa en kartong inför flytten som sker om… 69 dagar! Ha en fin-fin måndag bloggissar så läses vi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Om sommarens planering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.