Hälsa, Livet

Om dagar jag hatar. 

Sjukdagar. Det är dagar jag avskyr! Förkylningen eller vad det nu är bröt ut ordentligt igår. Så jag ligger helt utslagen med både feber och snuva. Just när jag ska göra min sista vecka på praktiken och skriva en omtenta (inlämning imorgon)… Ta och skjut mig liksom :-( Men men det får gå det också! 

  
Dessa ovan har blivit mina bästisar ;-) och jordgubbar såklart… Och alvedon och te… Japp, detta lever jag på just nu för allt annat smakar blä.

Dags att återgå till att bara tycka synd om mig själv och försöka bli frisk så att den där tentan blir klar och att jag kan gå till praktiken på torsdag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.