Livet, Studier, Tankar

Om att trivas på praktiken.

Om ni bara visste hur bra jag trivs på praktiken! Det är ett underbart ställe med engagerad personal och stämningen är helt fantastisk. Jag har praktik på ett äldreboende i Lerum, praktiken går ut på att jag går bredvid enhetschefen och får se hennes och andras jobb. I framtiden vill jag arbeta som enhets- eller verksamhetschef så det känns verkligen jättebra att jag hamnade på ett ställe där chefen brinner för sin personal och är drivande samt positiv. Idag fick jag bland annat göra ny anställningar, fixa med kontrakt för de boende och göra nya sändningslistor samt vara med på mötet som handlade om sommarschemaläggning. Väldigt intressant och jag känner mer och mer att jag valde rätt utbildning där jag utbildar mig till vårdadministratör.

Förutom det känner jag mig stressad då jag fortfarande inte har fått något schema på mitt extra jobb inför sommaren, jag blev lovad heltid men nu känns det lite olustigt att det ändå inte blir så :-( men, men det är bara att vänta och se.

Ikväll ska jag och M skriva en to-do lista med allt som behöver fixas inför flytten… och jag erkänner att den skrämmer mig. All packning och rensning inför det gör mig nervös då jag inte vet hur mycket jag kommer orka. På torsdag ska jag till BM och då får vi se vad mina prover visar, själv misstänker jag att min HB och mina järndepåer är fortfarande väldigt låga… trots höga doser med järntabletter och blutsaft. Jag vill dock inte ta sprutor för de är inte så mysiga!

Nu ska jag ut med Totte och sen som skriver skriva to-do lista och sen nanna kudde för imorgon är det praktik igen :-) Sov gott bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.