Dreams, Livet, Tips

Om programmering och Coders Heaven.

Jag har alltid varit en sådan person som är självlärd i det som jag intresserar mig för. Att läsa på och prova sig fram har varit mina ledord sedan jag i stort sett började få några riktiga intressen. Att fixa egna hemsidor och layouter har varit en kul hobby under tonåren men sen träffade jag kärleken, som förvisso också älskar allt med teknik, men hobbyn hamnade i skymundan och har legat där sen dess. Men hela tiden har jag tjatat på min bror att han ska lära mig programmera…tyvärr har den människan aldrig tid! Men igår så fick jag äntligen en länk till hans nystartade forum för just programmeringsfantaster :) Så när bebisen kikar fram under sensommaren kommer jag kunna läsa på under sov- och amningspauserna, win-win situation =)

Problemet är bara att allt kommer typ vara på engelska som är inte min starka sida, men någon gång måste väl även jag sätta mig mer i detta språk som ger många kalla kårar? ;-)

Till er som gillar kodning, programmering och allt som rör detta rekommenderar jag att gå in på Coders Heaven och bli en del av det nystartade nätverket. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.