Dreams, Foto, Glamour, Livet, Tankar

Om den drömlika framtiden.

Hej bloggissar!

Idag är sista dagen i september och imorgon börjar oktober. Månaden som de flesta av oss associerar med hösten och de kalla vindarna. Men det är också månaden som jag vill att ni tillsammans med mig fokuserar på den drömlika framtiden. Alla har vi väl drömmar? Vissa av oss har mindre, vissa har större, men alla har vi de och eftersom jag tränar på att vara mer positiv till vardags vill jag inbjuda er till att tänka extra på drömmarna och delta i mitt lilla projekt som kommer gå under namnet ”Den drömlika framtiden.”.

Projektet kommer gå ut på att varje dag kommer jag publicera ett inlägg där jag försöke få er att tänka på framtiden, visualisera den och göra något för att nå drömmen. Visst låter det bra? Nu ska vi bli positiva och sluta enbart drömma! Nu ska vi fokusera på att drömmarna ska slå in =)

Det här är min arbetshörna.
Det här är min arbetshörna.

Fotot ovan föreställer en av mina drömmar som faktiskt har slagit in, en egen arbetshörna i mitt alldeles egna arbetsrum som efter mycket arbete och ännu mer tårar (jag skadade mig vid flera tillfällen) äntligen är klar och jag kan arbeta här och plugga i lugn och ro =) Samt njuta av de fina rosorna som jag köpt till mig själv…innan Gabrielle äter upp dem så att säga

Ha nu en ljuvlig tisdag så läses vi! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.