2 reaktioner på ”Om Totte. *Torsdagstema

  1. Åhh, så jag vet hur det känns! Min gamla burma har först varit rejält dålig på grund av en tandsjukdom, där jag i perioder fick mata honom med en spruta in i munnen, och sen fick han diabetes, som vi trodde skulle bli svårt att behandla, men som tack och lov gick bra, han brydde sig inte om vare sig insulinsprutor eller blodprov. Efter några månader kom hans egen insulinproduktion i gång (det kan bli så för katter) och nu är han glad och frisk och snart 18 år. Min aby fick ett stopp i sina tarmar och jag trotsade en veterinär som sa att jag skulle vänta några dagar (den veterinären trodde det var magsjuka) och åkte till ett djursjukhus utan att ha bokat tid och de tog emot akut. Hade jag kommit in några timmar senare hade abyn dött. De är del av min familj och jag gäör det jag kan för att de ska må bra. Skönt att Tottes sjukdom är möjlig att medicinera, det kommer ni att fixa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.