Bloggande, Dreams, Livet

Om drömmen om eget kontor.

Jag ska få ett eget kontor. Inte idag, inte imorgon och inte inom en månad men förhoppningsvis innan september.  Mitt kontor eller rättare skrivet arbetsrum där jag kommer tillbringa massa timmar med att plugga, skriva och läsa blir helt fantastisk! Såsom vi har det nu fungerar det inte riktigt och (för att vara helt sanningsenlig) jag känner mig rastlös och vill förändra i lägenheten ;-)

Micael och jag kom fram till många viktiga saker de senaste dagarna och en av dem rör förändringar i lägenheten. Sovrummet ska få sig en uppfräschning i form av ommålning i vitt och radian orchid, nya garderober samt nerplockning av diverse grejer. Det rum vi nu kallar för arbets/datarum kommer bli Micaels fotostudio med massa spännande manicker och det som idag är ett förråd får en uppfräschning och blir då mitt rum. Kontor, arbetsrum, studieplats, drömhörna… jag har inte bestämt mig för rumsbeteckningen än ;-)

Kontorskaos.

Har ni tips på hur man kan fixa ett litet, snyggt kontor till ett överkomligt pris är ni mer än välkomna att dela med er! =)

Nu ska jag återgå till chatten med mina studiekamrater där vi diskuterar ett PBL-arbete som kommer (troligtvis) ta livet av mig… Ha en fin kväll bloggissar så läses vi! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Om drömmen om eget kontor.

  1. idag den 14 maj har jag fortfarande inte fått boken jag vann den 30 april Jag undrar självklart vad som hänt, är ju så oerhört nyfiken på att prova den asiatiska kokkonsten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.