Foto, Glamour, Livet, Resor

Om uppesittarkvällen hos oss.

Idag är det dagen före Julafton och alla är förväntansfulla. Maten puttrar på spisen, skratten avlöser varandra och myset är på högnivå. Ja, vi är hela familjen samlad (förutom katterna :( ) i Småland och umgås. Idag och imorgon är i stort sett de enda dagarna på året då vi samsas utan större bråk. Härligt att vi har de två dagarna =)

Ja, allt känns ljust och bra just nu. Jag tror verkligen att året 2014 blir ett år full av möjligheter och att allt kommer hamna på rätt plats. Livet leker helt enkelt och jag är riktigt nöjd med alla diskussioner sinsemellan oss i familjen. Nu ska jag återgå till familjemyset och Er alla önskar jag en underbar uppesittarkväll och en riktig GOD JUL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.