Dreams, Glamour, Hälsa, Tankar

Om att skryta lite.

Idag är det fredag och jag tänker skryta en aning om min blogg. Igår slog bloggen nämligen rekord! Det är första månaden sedan jag började blogga som jag hade mer än tusen besökare. Jättekul – tack för att Ni besöker mig och finner det jag skriver intressant! :-)

statistik_3110_dreamsaboutlifeStatistiken ovan tog jag igår strax innan 22, sen somnade jag så jag vet inte om fler av Er hittade hit. Men jag är ändå stolt och verkligen glad. Tack än en gång bloggissar för att Ni förgyller min vardag =)

En annan skryt är både positiv och negativ men måste ändå påtalas känner jag. Jag har gått upp i vikt, känner mig trött och är verkligen seg i hela kroppen. Så november månad ska handla om träning, bra mat och god levnadssätt. Håll tummarna för mig och peppa mig gärna, vem vet vi kanske ses i löpspåret om sisådär ett år? ;-)

Nu vill jag önska Er en fin Allhelgonadag! Tänk på de ni miste, minns de med kärlek och lev livet. Kram 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

3 reaktioner på ”Om att skryta lite.

  1. Kul med bloggvärdet :) Själv hade jag den innan på min blogg, men tog bort den efter att sidan inte fungerade, nu har jag satt dit den igen. :) Ha en fin helg fina du :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.