Foto, Resor, Tips

Att fira de extra minnesvärda dagar.

Nu lider helgen mot sitt slut och vi är snart hemma i Partille. Helgens firande av Stephanie har varit jättemysigt och att få träffa föräldrarna och lillebror var riktigt trevligt. Sådana helger gillar jag extra mycket, då man firar olika saker. För fira måste man göra tycker jag. Livet, kärleken, hälsan och alla de dagar på året som man tycker är extra värdefulla. Brukar ni fira olika speciella dagar? Eller lever ni extra lyxigt vissa vecko-dagar året om?

Själv försöker jag fira de mest minnesvärda dagar för mig genom att åka bort (om ekonomin tillåter) eller göra det extra fint och lyxigt hemma i vår egen vrå (om ekonomin inte tillåter några större utsvängningar). Jag minns särskilt väl när jag och maken åkte till Stockholm för en helg och bodde på Victoria Tower i Kista. Fantastisk utsikt hade vi och väldigt mysiga stunder… ja, jag gillar att bo på hotell helt enkelt och mest av allt gillar jag hotell-frukostar ;-)

Nu är det bara 2 månader kvar till Vi ska fira Vår sjätte bröllopsdag! Jisses vad tiden går fort… det var ju typ igår som vi lovade varandra evig kärlek. På grund av den kommande bröllopsdagen letar jag efter ett bra hotell som vi kan ta in på och bara vara. Två månader kan tänkas vara lång tid men med vår ekonomi och Den Stora Planen samt Projekt Saveaholic är det väldigt kort tid att hitta just det hotellet som uppfyller våra krav men ändå inte kostar skjortan. Jag har dock hittat ett som verkar väldigt lovande, nämligen en av SparHotel i Göteborg.

Hotellrummet på Spar Hotel Gårda. Lånad bild.
Hotellrummet på Spar Hotel Gårda. Lånad bild.

Det är nära oss men ändå inte helt hemma, som är bra med tanke på att strax efter vår dag kommer Julen och alla utgifter den för med sig…  Just nu sitter jag och surfar på deras hemsida Sparhotel.se och letar efter ett bra erbjudande för oss =) Hur tänker ni när ni bokar hotell-nätter? Vill ni ha stor frukostbuffé, tillgång till SPA eller nära till centrum? Eller har ni kanske andra krav på hotell ni ska bo på? Mina krav är bra frukost och sköna sängar, makes krav är också bra frukost och sköna sängar men förutom det vill han ha en TV som har HMDI ingångar så han kan koppla in datorn eller Xboxen till den. Ja, teknikfreak är bara förnamnet för min Älskling ;-)

Firanden, frukostar, hotell, resor… det blev en salig blandning av mina tankar ikväll. Nu är jag dock så trött att jag avslutar babblandet och koncentrerar mig på att leta hotellrum där Vi kan fira vår bröllopsdag i december (allt sittandes i bilen medan maken kör oss säkert hem – visst är tekniken helt fantastisk?!). Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Att fira de extra minnesvärda dagar.

  1. Vilken underbar helg ni har haft.. Jag har sett bilderna på Instagram.. Så söta….

    När vi bokar hotell så är det beror det lite på varför vi bor där.. I stockholm ska det var nära tunnelbanan/city OCH FRUKOSTBUFFE…
    Är det på hemmaplan är det bekvämlighet och FRUKOSTBUFFE…..
    Ha en underbar vecka..

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.