Glamour, Livet, Tips

Hårtankar.

God kväll mina fina bloggissar! Hur har ni det i höstrusket? Själv ligger jag i sängen med täcket upp till näsan, laptopen i knäna som värmer så härligt och funderar på de närmaste veckorna som i stort sett är fullbokade. Förutom det surfar jag runt på olika sidor som har hårgrejer och annat skönhetsskoj till försäljning.

Lånad bild.
Lånad bild.

Som ni vet satte jag in hårförlängning för ett tag sedan men har tröttnat och vill få ut det. Dock har jag varit för upptagen (okej då, kanske lite för lat) för att beställa en sådan keratin remover (extensions remover)men nu har jag tittat runt och hittade en sådan hos Rapunzel. Dessutom ligger deras butik i Göteborg så jag kan köpa den imorgon efter jobbet. A win-win situation ;-)

Lånad bild.
Lånad bild.

För övrigt hittade jag en sådan ”korv” till håret som jag länge letat efter! Måste definitivt klämma på den när jag ändå är i butiken och kanske slå till och köpa så jag kan fixa snygga frisyrer =)

Har ni några tips på frisyrer man kan göra till jobbet? Jag är riktigt trött på mitt ”låt-håret-hänga” – attityd och nu när hösten kommit är det dags för lite uppfräschning eller hur? Jag funderar på att skaffa mig en hårsnodd som drar ihop av sig själva men samtidigt möjliggör att göra det där sista varvet runt hästsvansen…

Nu är det dags för mig att krama kudden för imorgon är det fredag och jobb som gäller! Ta hand om Er där ute så hörs vi. Kram.

Alla bilder lånade från Rapunzel Of Sweden’s hemsida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.