Dreams, Glamour, Shopping

Rosa dröm.

Igår blev jag överraskad av min man. När klockan närmade sig 19 och vi låg i sängen och slappade ringde hans mobil och maken blev eld och lågor. Jag fick klä på mig fort som attan, springa till busstationen och där ta bussen in till Göteborg. Väl inne i stan sa maken att vi skulle till Arkaden… gissa vad han gjorde min älskade man! Han köpte mig en Marc by Marc Jacobs ryggsäck! En chockrosa dröm som jag kommer använda till den faller isär ;-)

My precious! ?Den har jag dreglat på ett tag och nu är den min! Micael tyckte att jag är den värd då jag kämpar på med studier och arbete och allt annat runtomkring. Sen att jag står i valet och kvalet angående studierna gör inte saken bättre så jag fick en rosa ting som kan lysa upp min tillvaro. Tack älskling! ?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Rosa dröm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.