Dreams, Glamour, Livet, Shopping, Studier

Hår… och mat.

Jag vill ha långt hår. Inte för att mitt är kort, det är axellångt ungefär, men jag vill ha det riktigt långt :) Så idag har jag ägnat lite tid åt att ställa prisförfrågningar. Det resulterade i att jag blev ledsen… Det är svindyrt med hårförlängning! Men, men.. När jag kom hem hade jag ett mejl från en frisör i Kungsbacka som fixar allt för 2800:- ! Yay! Så nästa månad ska jag lyxa till det och fixa håret. Hårförlängning = happy Laura ;-)

Förutom det där med hår har jag också hunnit med Ikea tripp (lunch, omnomnomnom) där jag åt pasta & köttfärsås och fick jätteont i magen :( Det där med mat blir bara svårare och svårare, hoppas jag får någon tid hos läkaren fort så jag få hjälp mot smärtan. Ett besök hos HedinBil i Mölndal hann jag med innan Ikea, där kikade jag på en Kia. Dock så var den finare på bild än IRL, står fortfarande vid att jag vill ha en Fiat Freemont! :)

Studier har jag också hunnit med, inte så mycket som jag ville men ja,ja det får bli så ibland. Tvättstugan blev också avklarad och så vann jag några auktioner på Tradera. Livet leker med andra ord ;-) Nu ska jag vila mig och sen sova för väckarklockan ringer 06:00 imorgon igen och enligt planeringen ska jag plugga all the day long. Ha en fin kväll bloggissar så hörs vi ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Hår… och mat.

  1. lustigt jag pratade med en kollega ang just hår :) spännande att du skall göra det …:) kul att få sen då :) men hur ofta skall man fixa det sen hos frissan då? krm ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.