Bloggande, Hälsa, Livet, Tankar

Bakslag.

Det är fredag och helgen börjar snart. Min dag började bra med frukost hos Inger och hennes bihang, hårdkokt ägg på grov macka och till det kaffe. Tyvärr så slutade frukosten i magsmärtor från en annan planet och ett toalettbesök från helvetet. Magsmärtor, illamående, kallsvettningar… det är bara några av symptomen. Jag skonar er från resten.

Nu ligger jag i sängen med laptopen i knät och är halvdöd. Febern ligger på 38,8 och jag fryser som fan. Så kan det gå för mig som är GBP opererad. Vissa dagar är det lätt att leva men vissa dagar får jag ont som fan och tror att jag kommer att dö. Att leva med en förminskad magsäck är ingen dans på rosor! Det är en kamp som kommer pågå resten av livet.. Dessutom så misstänker jag att jag drabbats av IBS eller dyspepsi. Dock så väntar jag på vad läkaren säger… hon misstänker blödning i magen/tarmen eller att tarmarna skaver mot varandra efter min tarmvred operation. Vad det än är så hoppas jag på hjälp snart för jag vill inte ha ont efter varje måltid! Och idag tog det priset… smärtan som påminde om den då jag hamnade på sjukhuset och nästan dog. Fy!

Tack och lov så har jag smärtstillande hemma och Totte som tröstar mig… Ja, min lilla följeslagare som lämnar mig inte en sekund utan ligger bredvid och vaktar. Han tittar på mig med en medlidsam blick som säger: ”du klarar det matte!”.

Så nu ska jag lägga mig och sova en stund. Hoppas på att febern försvinner och jag kan plugga mera…för imorgon ska jag lämna in det försenade arbetet.

Hoppas ni har en fin dag och att er kväll blir oförglömlig! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Bakslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.