Dreams, Fyrfota vänner, Glamour, Livet, Resor

Jag och min Rosa.

Idag reser jag hem till Göteborg från Kalmar. Det blev en kort resa som jag skrev mer om igår. Skillnaden mot min resa till Småland är att nu har jag fått en reskamrat! Hon, för det är en tjej (inte en kille, inte en hen! ;-) ), är glad och brun. Nosen är grå, tassarna likaså… och så är hon inte pryd utan visar de rosa tuttarna för alla ;-) Hennes namn är  ROSA och hon är en mjukis-ko!

Rosa skriker på mig för jag åt ingen frukost.
Rosa skriker på mig för jag åt ingen frukost.
Efter frukosten blev vi vänner igen.
Efter frukosten blev vi vänner igen.
Både hon och jag tycker att en tupplur på tåget är fin-fint!
Både hon och jag tycker att en tupplur på tåget är fin-fint!

Nu ska vi surfa lite på nätet och betrakta det fina landskapet som flyger förbi fönstret. Snö, träd och stillsamhet. Underbart :) Senare får ni fler bilder från tåget. Än så länge har vi rest i en timme och så har vi hela kupén för oss själva. LYX! =)

Ha en fin torsdag! Kram

Fler bilder i Torsdagstema – I Like hittar ni >här<.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

8 reaktioner på ”Jag och min Rosa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.