Bloggande, Fyrfota vänner, Livet, Shopping

Intervju & andra ärenden!

Tisdagen leder mot sitt slut, jag och maken sitter i soffan med varsitt glas vin och myser… Hela dagen har det varit full ös medvetslös så nu varvar jag ner. Vaknade vid 7 och gick upp, fixade mig iordning och drog till Göteborg för en videoinspelning till en intervju om jobbet som receptionist. Sen hem, kolla posten och där låg mina klänningar från London!

image
Klänning nr 1.
image
Klänning nr 2.

Jag är väldigt nöjd med dem :-) älskar att fynda på Tradera. En fika hos Inger hann jag också med innan det var dags att åka till veterinären med Totte för vaccination. Bussåkande och lång promenad blev det för oss :-)

image
Tanten sa att jag är fet! :o dumma tant!

Där blev Totte inte glad för han får banta ;-) -2kg till sommaren till att börja med.
Därefter sprang jag lite fler ärenden, lekte hundfrisör med stackars vovve och duschade både honom och mig :-)
Så nu sitter jag i soffan och pimplar Tania vinet… Hoppas ni hade en fin dag! Nu önskar jag er en lugn kväll! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Intervju & andra ärenden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.