Glamour, Hälsa, Resor

The Human Body Exhibition

Jag ser… Jag känner… Jag lyssnar… Herre min skapare eller den högre makten! Idag var jag på The Human Body Exhibition och WOW! Gissa om jag är glad att jag kom till Irland och Dublin nu ;-)
Hela utställningen är fantastiskt! Kroppar, muskler, lukten… All information och åsynen av hur vi är inuti. Jag gick där inne och betraktade allt. Trodde inte att jag skulle påverkas så mycket men… det blev jag. Påverkad av konsten. För det är konst, en oerhört stark konst och väldigt framåt.
Det är svårt att säga vad påverkade mig mest men antagligen hur våra kroppar kan utstå allt vi utsätter dem för. Rökning, dålig mat, ingen sport. Ush och fy skam!

Det var också en del av utställningen med små barn. Döda barn… och embryon. Det gjorde ont. Hur kan det vara så att små barn dör!? Varför!? Det var känslosamt av olika orsaker, jag ska nog inte gå in på detaljer…

Efter att ha sett utställningen har jag kommit fram till olika saker:
* vegetarianism = javisst!
* röra på mig mer = definitivt!
* leva i lugn & ro = viktigt för att överleva

Samt att om jag inte kremeras eller donerar delar av mig till forskning / operationer ska jag nog donera min kropp till sådan konst.

20120503-191453.jpg

Som The Irish Times skrev ”Breathtaking, fearsome and quite beautiful”!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”The Human Body Exhibition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.