Dreams, Livet, Tävling

Första.

Det är den första januari 2012. Första dagen i ett helt nytt år… spännande!

Hur firade ni NYÅR? Vi firade hemma i pyjamas ;) Spelade lite Xbox-spel, tittade på The Vampire Diaries (japp, jag är helt fast!) och pratade en massa. Mina föräldrar kom också en sväng, drack lite té och sen körde de hem igen. När klockan närmade sig 24 släckte vi alla lampor, öppnade persiennerna och tittade ut mot himlen. En massa fyrverkerier som gjorde himlen magisk, många ris lyktor som for upp i skyn… Och så vi två kramandes vid fönstret. Vi önskade varandra kärlek, omtanke och att alltid stå sida vid sida, tillsammans i både vått och torrt. För vad mer kan man önska sig?

Och idag kom väninnan med sin hunk på lite nyårs mingel :-) Jätte trevligt var det, vi pratade, planerade och skrattade. En perfekt början på det nya året.

Nyårs mingel 2012

Imorgon startar en ny vecka… första veckan på året och då kör vi igång med Let’s Kick It som Malin håller i! Det blir många långa promenader, för min tävlingsinstinkt är på! ;-) Motion, hälsa, kost… Ja så börjar det nya året. Och så nya utmaningar vad gäller livet men om detta en annan gång…

Ha en underbar kväll alla och tagga inför det fina året som ligger framför oss.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 reaktioner på ”Första.

  1. Jisses så mysigt nyår det lät som att ni hade!?
    Jag är ingenting för nyår – älskar att bara ta det lugnt så jag hade nog velat haft som du/ni…
    Men lite festlighet för barnens skull men vi var hemma hos ngr vänner, åt mat o sjöng singstar så det var rätt avslappnat oxå! Som vilken vanlig fredag/lördagskväll egentligen!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.