Dreams

Drömmar.

De är härliga, de drömmar vi har. Nu menar jag inte det vi drömmer om på natten för de drömmar kan vara hur konstiga eller skrämmande som helst, nu menar jag det vi drömmer om på dagarna.. När vi är ensamma eller sitter på bussen. Kanske dagdrömmer på jobbet om bättre arbete… Ja det är såna drömmar jag menar. Vi alla har olika drömmar, vissa är kanske gigantiska och aldrig slår i men ändå drömmer vi att kanske, kanske. För det sista som överger människan är hoppet. Och det är bra! För vad hade det varit för värld om ingen drömde om något? Fruktansvärd värld.

En av mina drömmar är att köpa ett hus med stor tomt (minst 2000m3) nära en skog, helst minst 200-300 meter till närmaste granne. Sen ska vi, jag och min man, renovera huset till det vi vill ha det. Bygga en stor katt-trädgår, inhägnat. Och bygga en pool med ett litet vattenfall… Det är en av drömmarna. Andra drömmar är:

* körkort
* fixa högskolestudier
* resa en massa
* jobba som volontär i Johannesburg
* få ett bra jobb inom informations sektorn
* starta eget inom djur branschen
* återfå min hälsa…

Har en massa andra också men det är de stora jag hemskt gärna vill ska slå in :) Förutom detta vill jag vara lycklig och det är jag. Tack vare min älskade man, våra djur, vårt ”extra” barn och de få men ack så härliga vänner.

Vilka drömmar har Ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

7 reaktioner på ”Drömmar.

 1. samma som du ungefär. Stort hus, men inte så stor tomt(palla klippa gräset hela tin)
  företaget blomstrande och välinmkomstat med tre anställda och en fysisk butik… :P
  fin bil med, till företaget. hähä… fler barn, fler katter…

  1. Hur många katter har du? =) Barn? :)
   Ja en fin bil… jag drömmer om en Fiat500 :D

   Med din energi kommer du lyckas med företaget, jag kan bli en av de 3 anställda! ;)

 2. Massa fina drömmar, hus drömmer jag inte om för det har jag haft, men jag drömmer däremot om en liten sommarstuga ;) Hoppas att du får en fin Onsdag.

 3. jag brömmer och hus också men också om min Audi S8 eller Hummer H2 =) Sen vill jag ha en sanktis till hund som kanske sätter vår Totte till terrorist på plats hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.